Új hozzászólás Aktív témák

  • LOTR

    addikt

    Insurgent - A lázadó (2015)

    Mivel még nem volt róla szó, így gondoltam megnézem és írok róla egy rövidet. Imax 3d verzió lett belőle. Shailene Woodley bármennyire a legkedvencebb, de erre most azt kell mondjam, a leggyengébb filmje. Maga a film mondjuk, hogy nem volt rossz, de az eddigi filmjei jobbak voltak, hát magas a léc na. Nem ismerem a könyvet, hogy mennyire tér el attól a film története, de ez most nekem túl lassú és lelkizős volt (mondjuk nem meglepő, hiszen szinte egy tini író regényéről van szó).
    A 3d és a látvány elég jó, tele van cgi-vel, amik nem sikerültek rosszul, itt talán sokszor cél is volt, hogy a cgi ne legyen túl életszerű, főleg a film-beli szimulációs részeknél talán.
    Zene megint csak tetszett. A szinkron meg nem. Túl jó Woodley eredeti beszédhangja, nehéz hasonlót találni.

    Két óra hosszú volt a film, de ha jól belegondolok, alig történt benne valami, tele volt párbeszédekkel, ahol számomra kicsit talán sok volt már ez a lelkizés. Természetesen akciójelenetek is voltak, ahol lehetett azért izgulni is.
    Azt kell, hogy mondjam, ez egy egyszer nézős darab, és az sem baj, hogy ha ez nem a moziban történik. A film végén meg ami "rejtélyek" kiderülnek, egyelőre azt gondolom jó előjelek arra, hogy az utolsó rész(ek) (mivel ezt is két részre bontják) jó lezárása legyen a történetnek. Kicsit több, mint egy év múlva meglátjuk, legalábbis az utolsó rész első epizódját.

    [ Szerkesztve ]

    One Ring to rule them all

Új hozzászólás Aktív témák