Új hozzászólás Aktív témák

  • aizen92

    addikt

    válasz devil-k #65544 üzenetére

    már a második filmbe futok bele, amit lehúzol a robot érzelmeid és empátiád teljes hiánya miatt. :DDD
    Az első az Unbroken volt 4/10-et adtál rá, most jön a Camp X-ray 1/10-zel. Úgy érzem ez még jobb lesz akkor mint az Unbroken :DDD

    Unbroken:
    Viccet felretéve, és picit megtartva, én valami elbszt módon tudok azonosulni bármivel a vásznon.Szóval az Unbroken, ahogy HáGé írta nekem a trailer alapján: " túl pátoszos", még inkább arra késztet, hogy megnézzem. Átérzem minden pillanatát, én is szenvedtem velük a tengeren, ahogy hánykolódtak, éreztem azt, ahogy az 1x1x2 méteres cellájában rohad és nyomják össze a falak, átéreztem a szenvedését, a megáláztatásokat, amiket elviselt a "Madártól".
    Persze nem a legtökéletesebb film, Angelina Jolie egy középszerű rendező, egyedül a neve adja el a filmet, viszont a színészek szerintem odarakták magukat rendesen. A mellékszereplők biztosan, a főszereplő alakítása nem volt oscargyanús, de korekktül játszott. Jelmezek, díszlet, fényképezés is kimagasló volt, de egyszerűen a rendezés, és megvalósítás ájjjjjj. nem az igazi Joli néni. Nagyon klisés és kiszámítható volt mindvégig. Kérdés az, hogy most a storyból ennyit lehetett kihozni, vagy többre nem képes egyszerűen. Na ehhez meg kéne néznem még pár filmjét, hogy részletes véleményt alkossak a rendezői "tehetségéről".
    A film amúgy ajánlott, annak aki szeret feszengeni, szorongani, imádja a lassú és vontatott drámákat.
    Nem fogom valószínű újranézni, de számomra remek élmény volt.
    Bár értékelni nem szoktam, csak azért teszem, hogy ha valaki itt rákeres és tl;dr akkor lásson egy végeredményt és egy összehasonlítási alapot.

    6.5/10

    Rotten: kritikusok: 51%, jobbágyok: 71%
    imdb: 7.2

    Úgyhogy Camp X-ray és ezerarcú Kristen Stewart, JÖVÖK! ;]

    szerk.: Child 44-gyel is majd valamikor érkezem, ha lesz időm! :R

    [ Szerkesztve ]

    "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Új hozzászólás Aktív témák