Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed3r_X_

    nagyúr

    válasz FoxiestFox #69160 üzenetére

    Nem mondtam, hogy töketlen :) . Csak annyi, hogy a nő egy elmebeteg kb, nem beszámítható.

    Amúgy valóban nem egy szokványos film, gondolatokat ébreszt az emberben, vajon jól tette-e, hogy maradt, vagy sem. Na meg hogyan csesszük el mások életét, és hogyan csesszük el a mienket is, ez is találó cím lett volna a filmre. Az az utálat, amivel egymás ellen fordultak. Direkt, hogy rossz legyen a másiknak. Végül is ez is egyfajta párterápia, csak nem túl szokványos.

    cattus:

    És inkább élnél azzal a tudattal, hogy talán egy nap a te torkod is elvágja? Hogy kénye-kedve szerint játszik veled? Nem élet az sem. Akkor inkább legyek szabad. Hiába mondja, hogy nem bántaná sosem, nem hiszek neki. Ezek után.

    A köznép meg rákap egy másik sztorira, nem csámcsognak a végtelenségig rajta. Illetve vannak olyan helyek szerintem, ahol nem közösítik ki, nem utálják. Igaz lehet nem országon belül Persze a film tökéletesen bemutatja a média erejét, néhol azért szerintem eltúlozva kissé.

    [ Szerkesztve ]

    “Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

Új hozzászólás Aktív témák