Új hozzászólás Aktív témák

  • Pearce

    aktív tag

    Furious 7: Vin Diesel tokája egyre nagyobb. Komolyan, itt már szemet szúrt, brutális, pedig nincs nagyon elengedve. Azon már meg se lepődök, hogy itt a 7. rész és mindig a cccshalááád a téma, a párbeszédeket nem tudom, hány évesek írták, de amikor ilyenek hangzanak el, hogy "az utcai bunyóban az utca mindig nyer", az arckaparó. A végén meg Letti ellöki Briant, aki lélegeztetné Dom-ot, de nem, majd Letti szóval! feléleszti...baaaaz.

    Hogy ne csak negatívumot írjak, a repülőgépes kiugrás az szépen meg volt csinálva, ott ütöttek is a hangok /és ahogy néztem videón, a valóságban is kidobták a kocsikat a gépből/.

    Nagy rajongója nem vagyok a szériának, megnézni a Tokyo Drift-en kívül mindegyiket megnéztem, ez is elment egynek.

    Fantastic Four: nem nagyon érdekelt, gondoltam, majd ha kijön lemezen itthon megnézem, de a 3.8-as imdb rate meg a hatalmas fikacunami, amit kap kíváncsivá tett, így megnéztem tegnap egy engsubbal megtámogatva.
    És hogy őszinte legyen bejött a sejtésem, egyáltalán nem lett akkora szarkupac. Tetszett, hogy realistábbra vették a figurát, a film első fele érezhetően jobban egyben van. A 16-os karika meglepő,de néhány jelenetnél azért kell, a szereplőkkel nem volt bajom. Ami negatív, az Doom motivációi /vagyis annak a hiánya/, plusz a vége. Az egy nagy nulla. full spoileres dolgok -- > A film utolsó 15 perce. Külön megnéztem és ennyi idő van arra, hogy Doom felbukkan, immáron nem emberként, hanem főellenségként, kitör a bázisból, kinyírja Sue meg Fáklya faterját, elakarja pusztítani a Földet, a srácok egyszer külön támadják be, majd egyszer együttes erővel. És legyőzik. Ennyi. Ez volt a nagy csata.

    Játékidőnek simán kellett volna egy bő 2 óra vagy több. A stúdió meg csessze meg, hogy kivágott jó pár akciójelenetet. De még így is jobban tetszett, mint a Furious 7. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák