Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    tegnap egy mozi előtt ebédeltem és ez a plakát állt velem szemben

    miközben próbáltam nyelni a falatokat, volt időm átgondolni ezt a posztert, ezt a felhívást a filmre, hollywoodland egyik legújabb csodájára, melyet most épp vetítenek a moziban. ez a plakátot rakták kis a főkapuba, szólóba, ez most egy nagy mozi fő filmje. erre a hétre..
    de mit is látunk rajta, mi az, ami miatt megragad rajta a szemünk, hogy hűű, várj csak, ne rohanj már annyira a médiamárktba, hát ez meg micsoda?.. milyen jó filmet hirdetnek itt?
    van rajta egy férfi, akinek tátva a szája. egy sok szép és grandiózus szerepet megélt néni mellette, aki még mindig olyan fiatal és olyan tündérien bazsajog egyet erőltetetten, szintén ránk, nekünk.. két nagyon helyes, vidám kis srác van velük, egyikük szintén kiált valamit a másik csak szendén mosolyog jaaa, hát de hiszen ez egy ssszelfi!!! atyaúristen, de jóó : ))) rájöttem már. egy nagyon vidám szelfi, egy vidám családról! de aranyosak, ez tényleg tök jól néz ki.
    de mi van még ott a háttérben? a rút66??, egy robbanás? meg egy erőteljes, kicsit túlexponált napsütés? fú lehet, h ez igazából valamiféle posztapokalipt mozi lehet vajon ismét, mint a... te de ez akkor nagyon buli film lehet basszus. nézzük meg majd. új film, amcsi, akciós, szelfis, mi baj lehet még.
    egy SZELFIS, gyönyörű mozifilm amerikából, az álomgyárból, csak nekünk!

    imádlak, 21. század!!!

Új hozzászólás Aktív témák