Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz Dilikutya #80622 üzenetére

    - Senkit nem érdekel az sem, ha neked személyesen JJ Abrams mondta el, mi lesz a filmben. A spoiler az másoknak még spoiler.
    - Az egy dolog, hogy te 18-án láttad, nem mindenki látta még, a mozik még mindig adják a filmet.
    - Az is egy dolog, hogy nem mindenki nézi meg moziban, mert valaki majd esetleg dvd-n/blu-ray-en fogja megnézni.
    - Nem csak azok látogatják a topikot, akik ide rendszeresen írnak, illetve nem csak azok, akik le is írták, hogy már látták. Senki nem tudhatja, hogy épp ki néz be, ki olvasgat, tudod ez egy nyilvános fórum és topik, regisztráció nélkül is olvasható, nem egy zárt közösség, akinek minden tagja ismeri egymást és mindenki tudja a másikról, hogy ki mit látott.
    - Azért kellene akár hónapokig elkerülni egy fórumot/topikot, mert egyesek az alapvető szabályokat (spoiler jelzés) sem tudják betartani?
    - Nem jó poén az a matrica, akár igazi, akár Photoshop. Pont azért, mert "paraszt", mert a film egyik legfontosabb fordulatát lövi el. Aki szerint másokkal kicseszni szórakoztató, az erősen gázos. Az óvodában, dedóban még szokás, egy felnőttnek legyen több esze és empátiája.
    - Te nem hogy spoiler jelzést nem írtál és úgy raktad be a képet, de még arra sem vetted a fáradtságot, hogy legalább a film címét odaírd, hogy legalább esélye legyen az olvasónak elkerülni a spoilert.

    Bár mintha ezekről már lett volna szó egy párszor, csak te valamiért szándékosan nem akarod megérteni.

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák