Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz abridabri #83730 üzenetére

    Nem akarok nagyon beleszállni a vitába (már késő? :D ) de ehhez azért pár gondolatot hozzáfűznék...

    antiszocializmus: nos, ez ugye van akinek van, van akinek nincs, a "mozizást" alapvetően nem antiszocialista embereknek találták ki... ahogyan a korizást télen, stb stb stb.
    korizás közben meg zavar a kori csikorgó hangja? ez ugyan olyan: mozizáshoz a popcornos zacsi csörgését is el kell viselned
    ha rossz helyre ülsz, az félig-meddig a te hibád is, mondjuk én sem vagyok 2m magas, de eddig 1x volt olyan , hogy egy magas pasi ült be elém, (magasabb) haver szó nélkül helyet cserélt velem és nem volt gond.

    pisiszünet: feltételezem, elmúltál már ~14, úgyhogy talán kibírsz 3 órát pisilés nélkül. :DDD de remélem ezt az indokot nem komolyan soroltad ide, mert felnőtt embernél ez nem lehet indok :D vagy menj el előtte (tudod mikor kezdődik a film) és nem igaz hogy nem bírod ki a végéig ha elszürcsölsz közben 2 L kólát is.

    idő: nos itt megint a kényelemhez térünk vissza... pár év múlva meg már ott fogunk tartani hogy inkább építesz saját műjéget, csakhogy gyorsabban letudd a "korizást"? :D de most komolyan, ha nem érsz rá, akkor nézd meg máskor.... minden közösségi program időbe telik és készülni kell rá (ha csak minimálisan is) dehát ez az élet....ennyi erővel akkor mindenki építhetne magának egy mini várost, amiben benne van a saját mozija, saját kori-pályája, saját fodrásza, stb stb....... fodrászhoz sem mész hanem inkább levágod magadnak, mert kényelmesebb és kevesebb időbe telik? :D

Új hozzászólás Aktív témák