Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz W3 #91559 üzenetére

    ...Politikai és világi háttere ez a film prostituált örömlány ellenességben készült 1990..
    ezen gondolkodok, mióta jövök be a busszal melóhelybe, mire utalhat ez a kérdés. próbálom megfejteni, mögöttes tartalmat keresve, saját lelki sivárságomban a felcsiilanó fénybe kapszkodva.. azt ugye már tudjuk, h nem feltétlen egy egyszerű, kaszabolós, baltás filmet keres ő, igenis elszántan kutatja ezeket a filmeket, tőlünk várva segítséget elkeseredetten! prostituált örömlány ellenesség?? politikai, világi hátterek?? készült 1990??.. önkifejező alkotások, melyben zuhan a bárd, repül a balta több epizódon keresztül is, mi mégis elfelejtkeztünk róluk és igenis jönnie kell a topikba egy olyan embernek, aki elő próbálja húzni ezen gyöngyszermeket a múltból. aki azt mondja nem, elég volt olvasni folyamatosan a képregény-adaptációkról, az elcseszett marvel meg dc-világokról, igenis fényt próbál vinni végre a topikba azzal, h ezeket a gyöngyszermeket megkerestesse velünk. és mi mégis ellenségesek vagyunk vele szembe és kinevetjük!

    és az elkövető kaszát és baltát illetve rohamozó rémítő támadó hangot használ ilyet ahahhhhhh
    nem kell a gúnyolkodás, nem kell a kirekesztés, a lenéző fintorgás. hiszem az, h igenis egy érző, igazi filmbarátról van szó, aki ezen filmek során találta meg igaz önmagát. segítenünk kell neki, a PH filmbaráti köre azért van, hogy az ilyen elveszett, saját útját kereső lelkeket újra visszasegítük rég elhagyott ösvényükre!

    engemet még mindig ezek a horror filmek érdekelnek mert meg szeretném őket teljesen látni, de hát hogyan mert eléggé elfedettek ezek???

    köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák