Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz madgie #9167 üzenetére

    jaja... mindent próbálnak remake-elni azonnal, ami csak jó és általában jól el is b@szarintják... pár hete néztem meg egyben pl a tetovált lány trilógiát... annak szvsz az "új" első része sem hozza a szintet, hiába a profibb szereplőgárda és persze megcsinálják a 2 folytatást is :O de ott a let the right one in, a taxi, a 13 tzameti, a shutter, a szem meg kismillió film, aminek az eredetijével köszönőviszonyban sincs a feldolgozás

    mondjuk itt a carrie remake-je is, amit én speciel várok, mert már vagy 40éves az eredeti és szerintem megérett a felújításra, de a kommentek közt jól leírják az igazságot: (amit itt is kiveséztünk párszor)

    "Why a third time around for Carrie? The original adaptation was a very good film!

    I have nothing against Chloe -- it's a job, and she took it; liked her in Kick Ass although I wonder what the hell her parents were thinking(!) = LANGUAGE(!) -- but honestly, do we need to remake everything from the last fifty years????

    Between the constant talk of remakes and all these buyouts/mergers (LFL with Disney), it's just kind of discouraging.

    No new ideas, and companies buy out others just to acquire "properties" and "franchises."

    YUCK...

    Where's the originality? It sure ain't in the mainstream entertainment industry!

    There's a reason a lot of us look outside Hollywood for something new = originality, daring to do something new that isn't a safe remake or revamp -- seems to be the last thing studios and much of the movie-going audience worldwide seems to want."

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák