Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Viszlát #9419 üzenetére

    "Pontosan erről dumálok, ha neked tetszik, akkor rendben van a néző (ez esetben olvasó) kiszolgálása, ha meg nem, akkor irritáló. Érdekes."
    Én folytattam is a dolgot, és nem is zavarna, hogy figyelmen kívül hagyod, de emiatt már irritáló:
    "nem tudom eldönteni, hogy tényleg nem érted amiket írok vagy direkt játszod az értetlent és ez továbbra is így van."
    Nem akartam belemenni ebbe, de én is ezt tudom rólad elmondani.

    "Twilight viszont akkor is túlzásba viszi, ha egyetértek, ha nem. És ezt nem csak én vélem így, ezért is vagyok biztos a dolgomban, nem csak én vagyok helikopter, hiába gondolod ezt."
    Ezt a részt is olvastad?
    Elmagyarázom: Az Avengers nem viszi túlzásba, más szerint sem. A Twilight túlzásba viszi, más szerint is. A más =! mindenkivel, de a döntő többséggel igen. Neked nincs problémád a Twilight féle pénzhajhász filmkészítéssel, mert pl. az Avengerst is ugyanolyannak találod. De a döntő többségnek nem ez a véleménye, lásd imdb pontszám*, vagy kismillió fórum, blog.

    *Igenis mérvadó az imdb pont, mert hiába van a két véglet (rengeteg 10-es és 1-es osztályzás), mégis reális képet kapunk a valódi értékről, mivel a két szélsőség egymást ellensúlyozza, és a valódi értékelések átlaga vetül ki a végső pontszámra. Egyébként általában több fan osztályoz, mint fikázó, szóval egy kis ferdítés mindig kicsit feljebb viszi a mutatót, de ez már csak szőrszálhasogatás.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák