Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    Körök (Rings - 2017)

    Nem ültem be túl nagy elvárásokkal a harmadik részre, elégedett lettem volna ha annyit kapok, amennyit az első film nyújtott. És végül elégedetten is jöttem ki a moziból. :) Angolul néztem, felirattal (örültem hogy így adják, csak így nézek filmeket), a színészek többnyire jók voltak, egyedül a főszereplő, Julia (Matilda Anna Ingrid Lutz) pasija, Holt (Alex Roe) volt olyan semmilyen. A film inkább nyomasztó hangulatot kelt (mint ahogy az első rész) mint hogy ilyesztő legyen, viszont volt egy-két nagyon erőltetett jumpscare, ami inkább nevetséges volt, mint parás.
    Aki szereti az ilyesmi kicsit talán light-osabb, misztikus horrorokat, és akár látta az előző részeket, bátran ajánlom. :)

    SPOILER
    A végén majdnem elhittem, hogy végre megszabadítják a világot Samara-tól és a terjedő videótól, és ezzel a filmmel zárul a Kör trilógia, de nem, jött a csavar, amire kevésbé számítottam én naiv: immáron Julia testében lakozik a lány, a videó újra vírusként terjed, szóval úgy tűnik, ez az ördögi kör folytatódik még egy következő filmben. :D

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák