Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz dave0825 #30725 üzenetére

    Akkor ez még a jobbik eset és a gyorsindítás kikapcsolása nyilván megoldja. Viszont a másik az már szívás és nálam a 20157-nél CMOS reset stb. sem használt, csak a BIOS frissítése. A gyártó oldalán van fent pár BIOS-frissítés, de a tieden lévő 2012-es verziónál azok a 2013-asak sem sokkal újabbak. Ugyan van 1 db 2017-es is, de nem árt, ha sorozaton belül a modellszám (20150) is egyezik. Egyébként, ha most jól működik a gép, akkor nem feltétlen muszáj piszkálni. Illetve, mivel régiek ezek a BIOS-verziók, valószínűleg a javítást sem tartalmazzák a Intel procikhoz, ami miatt inkább lenne javasolt frissíteni.

    Ha a HDD helyére lett téve az SSD, akkor az eleve SATA3-as csatlakozás, ami a CDM teszt olvasási értékeinél is látszik. Viszont az írás az gyenge és ennél elvileg többek kellene tudnia ennek a WD SSD-nek. Az alábbi cikk alapján érdemes lenne egy 0Fill mérést is futtatni.

    A hűtése egyébként nem a legjobb a G580-nak, de ha nem túl magas a szobahőmérséklet, nincsen tele a gép porcicával, nincsen annyira terhelve az SSD stb., akkor az 5x°C kissé sok és inkább mondható abnormálisnak. Hacsak ennél nem éppen ez a normális... :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák