Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Fire/SOUL/CD #34122 üzenetére

    Az NVMe-s meghajtókkal az a baj, hogy kb. semmi nem támogatja őket. Nem csak Windowson, de Linuxon sem, és Mac-en sem hinném. Talán Windowson a HDS felismer 1-2-őt, aztán kifújt. Meg amit a gyártók adnak hozzá saját progit, az a saját modelljeiket kezeli.

    Az is igaz, hogy NVMe-s meghajtónál kevesebb infó kell, mert nem kell foglalkozni az IDE/AHCI, TRIM, stb. dolgokkal, de azért az NVMe-sekre sem árt időnként ránézni, hőfokok, írásmennyiség, kondíció, error rate-ek, stb.. Igény az lenne rá, egyre elterjedtebb és olcsóbb az NVMe is már, de senki nem szolgálja ki ezeknek a tulajait.

    Pár konstruktív észrevételt tennék az SSDOK-hoz: fel tudnád tölteni valami normálisabb tárhelyre? Ez a mediafire pl. sok szolgáltatónál nem megy DNS hiba miatt, elég kókány oldal. Meg a tömörített fájl lejelszavazásának sem látom sok értelmét.

    Plusz az Informations-t át kéne írni Information-re, ennek az angol szónak nem létezik többesszámú alakja, a szótárak is írják, hogy (U) uncountable. De akár még Info-t is lehetne írni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák