Új hozzászólás Aktív témák

  • Firstaye

    tag

    válasz FRENK1988 #54004 üzenetére

    Goodyear budget márkája a Debica is meg a Sava, ugyan az a két gumi kb. Ritkán tesztelik őket [link], de akkor árukhoz képest nem teljesítenek rosszul. Kopásállóságban nem a legjobbak, de ekkora éves futásra bőven megfelelnek.
    Ahogy nézem a semperitből 30e-ért csak 1 db van, akkor az valami beragadt "dot-os" készlet lehet, így ki is esik sajnos, pedig az jó ajánlat lett volna (continental másod vonal).
    A linkelt tesztre visszatérve, az alapján a Kumho Ecsta HS52 és Falken Ziex ZE-310 (falken szintén GY csoport, de inkább 2. vonal) is szóba jöhet kicsivel drágábban, bár mivel más méret, így lehet totál más eredmények jöttek volna ki a te, ritkább méretedben. Van még Hankook Ventus Prime 4, de az már 40e, tesztek alapján nem rossz gumi.

    Nem nagyon ismerem ezt a webshopot sem, de ezeknek a gumis oldalaknak a nagy részé arról szól, hogy rálátnak a nagykerek készleteire, rádobnak az árra pár százalékot, majd csomagküldővel elküldik neked, bár ők pont kivételek, mert van rendes telephelyük :D
    Ha szeged környéki vagy, akkor jó lehet, ha bp, akkor már más a matek.

    Családi csapatszállító esetében a gyerekek biztonsága miatt fontos a tapadás, e szálat megpengetve szerintem megérvelhető a jobb gumi.

Új hozzászólás Aktív témák