Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz PitLee #75097 üzenetére

    Nem kell tippelni, a makita is meg ez is valahol leírja hogy pontosan olyan kávét készít amit írsz. :P

    Viszont én végig néztem a spanyol ajkú videóját és nekem nem csak az jött le amit Te írsz.
    Konstrukciós hiba faktorra hívja fel a figyelmet, vagyis arra hogy a víztartály alján lévő szelepre vigyázni kell, mert ha nem 1.000.000% pattentosan rakod vissza, akkor mellette elkezd szivárogni a víz és a rendeltetés szerű túlfolyón keresztül a bögréd mellé folyik.

    Ettől függetlenül ahogy Te is és én is írtam szintén probléma hogy nem figyelt a kávé adagolásnál. Ez a második alkalommal továbbra is fenálló probléma, de az elsőnél a kettő együttesen jelentkezett.

    #75098 Samus

    Nekünk is volt olyan helyszín ahol csak akkus gépekkel tudtunk dolgozni és biza jól jött volna a kávé...annyi szufla még maradt az aksikban. :D
    Meg pl földárok ásásnál ahol kézi erővel dolgoztok, ott feleslegesen pihen a kocsiban a feltöltött aksi, miközben a Szarvasihoz szükséges áramod meg kilóméterekre van. Ilyen helyzetben szünetmentesből is bazi erős kellene, mert azokat nem vízforralóhoz méretezik. :D

    Amúgy kapni 20-30k-ért kézi eszpresszó gépeket, ahol pl pumpálással állítod elő a 16-18 bar-t és nem is főzi, csak nyomással küldi.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák