Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz hegegabi80 #76797 üzenetére

    Bocsi, de nekem úgy tűnik, mintha ugyanazt a fotót töltöted fel kétszer.
    Nekem az egyel vastagabb koronggal szerintem tempósan vitte. Tény hogy a mini flexem mégjobban, de azzal nagyon kevés helyre fértem oda a 87-es koronggal...pedig direkt hagytam lefogyni 80-ig. :D
    Mellesleg lehet manapság kevés a topicban a PC modding, de attól még nem off topic. ;)

    Most ideiglenesen átköltöztem a munkaállomás PC-vel egy fujitsu munkaállomás házikóba, mert a micro-atx házikót anno nem fejeztem be csak már dolgozni kellett, na most majd véglegesre csiszolom.
    A fujitsusok jófejek voltak, egyedi alaplapot terveztek hozzá a házzal, pl olyan extra helyre raktak aplap rögzítő pontot hogy ha nem vágod le, akkor rövidre zárja más típusú alaplapot. De az I/O-t is a ház acél vázába vágták, az is útban volt.
    vacak adata rgb, lusta vagyok 10 bekapcsolásonként a deaktiválással foglalkozni, inkább van oldallap, ami legalább hangot is visszafogja.

    A bal alsó 14es be quiet venti azért kell hogy aktív légáramja legyen a samu m.2 SSD-nek, míg a jobb alsó sarokban szintén van egy 14-es phanteks venti a kábel dzsumbujban hogy a VGA és a tápegység seggét hűtse. Fölötte meg ez, direkt a konvekcióra építve kikapcsolt ventivel sem melegszik, de így legalább hozzáférek elölről a venti ki-be kapcsolóhoz, persze HDD öböl alsó részét ameddig odafértem flexeltem, aztán a fenti dremmel.
    Bakker kihagytam a zőccsárgát, na majd legközelebb lesz rajta.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák