Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz DeFranco #86216 üzenetére

    Szerintem is vissza kéne olvasnod, mert én megint csak felvetésre reagáltam, arra hogy én csak magamból indulok ki és kivetítem másokra.

    Egyébként a legelső hszemben említettem az infra paneles lehetőséget, pont azért hogy hátha hőérzet növelés elegendő tényleges levegő és falfelfűtés helyett.
    Cégnél most próbálgattunk ilyet, mert az egyik önkori berendelte, hogy Karlstein wonderwall Air 36, 360W-os, 120 cm infrapanelekkel akarja megoldani egy állatmenhely karámjaiban a fűtést, mert hogy nem akarnak ventilátorok/gázüzemű berendezések karbantartásával foglalkozni. Mindenképp ezt akarják, akkor is ha szerintünk szuboptimális.

    1-2 m távolságban még a pulcsit is le kellett venni, de 3-4 m távolságban, ha háttal álltam neki szinte alig éreztem hogy menne. :D

    De közvetlenül mellette állva maxra tekerve, abban a sávban ami konkrétan a panel előtt van jó meleget csinált...túl jót, ezért megtévesztheti az embereket.
    Hallottam hogy sokan szuterén "lakás"nak nevezett ingatlanokban is ilyenekkel vészelik át a környezetet, mert az eladók azt mondják nekik hogy bőven elegendő a 18 fokos pincében...ezt én nem hiszem el, de Ő dolguk.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák