Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoika

    addikt

    válasz Lacielvtárs #10208 üzenetére

    Szia! A baj ott kezdődik, hogy túl fapados TV-t vettem 1db HDMI van rajta +1db SCART+1db USB és ennyi....illetve az AB cryptobox sat/media box már megvolt, így nem kellett a TV-hez (habár van benne"S" sat műholdvevő tuner) kártyafogadó modult vennem a kódolt csatornákhoz. Mivel a box műholdvevőn kívül tud youtube-ról lejátszani, DLNA, USB stb..kvázi TV okosítóként/media playerként is működik. Ezért is vettem nem SMART-os TV-t.(csak hát vehettem volna olyat amin 2db HDMI van vagy legalább optikai kimenet)
    Tehát a boxra szükségem van azért is mivel azon van optikai kimenet, illetve/vagy a HDMI-t erősítőn át futtatva a TV 1db csatijába....gondolom ÉN. Azt már kikukáztam, hogy az optikai a rosszabb a 2x es kódolás miatt ( nem zárkózok el tőle), de első körben megpróbálnék HDMI-s erősítőt venni. Ez esetben fontos volna a HDMI Standby Through, vagyis a HDMI jeleket kikapcsolt állapotban is engedje át.
    A TV hangszórója csak 2x5W ezért is kellene a plusz "kakaó", habár mese nézésre elegendő.
    A régi Panasonic házimozimon nincs digitális bemenet csak analóg és az is csak sztereó.
    Még divx-et sem játszik le lemezről sem nem, hogy USB-port :O ).....tehát elavult.
    Viszont az első körben a hangszóróit megtartanám a aktív ládával együtt.
    Ilyen igények mellett, gondolom egy régi (nem HDMI-s) 5.1 es erősítő is megtenné optikával, de úgy gondolom, hogy azok már igen öregecskék és nem 1 évre szokták az erősítőket venni ....így hát legyen már rajta HDMI még ha egy kicsivel többe is kerül.
    Na szóval jó volna beszélni valakivel erről mert sok esetben nem vagyok képben .
    Köszönöm a DLNA-s gondolatot, bevallom ÉN is azt hittem, hogy le is játsza...de akkor minek van USB port is rajta ha nem?! :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák