Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    Topikgazda

    válasz Teal'C #59014 üzenetére

    Szóval tudod, hogy mennyit fejlődtek az eszközök zajszűrés terén, és ezért szkeptikusan állsz ahhoz, hogy ki tudnak-e szűrni egy olyan zajt, amit már az első kapcsolóüzemű modellek is ki tudtak? Ez kicsit ellentmondás. Ettől még várjuk a tapasztalataid, ritkán látunk itt olyat, aki meg is tudja magyarázni, mi az, amit tesztel. Sajnos rengeteg, nagyon könnyen megcáfolható írás volt a topikban korábban, például:
    [link] - Minden olyan elektronika, amit nem szakbarbár tervez, teljesen aszimmetrikus, és figyelembe veszi, hogy a mágneses erővonalak hogy állnak, így minimalizállja az áthallást. Ezért állnak a crossover áramkörök is látványosan mindenfelé, profi hangszóróknál akár 2-3 nyákon.
    [link] - Minél nagyobb a beavatkozási hely, annál nagyobb a beavatkozás mértéke. Az otthoni hálózati szenny elhanyagolható, előttünk már tízezrek szennye benne van.
    [link] - Ugyanott bukik, mint az első.
    [link] - Ez kicsit extrémebb eredmény, mint a sokszor említett nüansznyiság.
    [link] - A föld és a nulla konkrétan összeér valahol, de ez nem lényeg, valóban szedhet fel szemetet. Viszont ha megfordítod a fázist és a nullát, pontosan ugyanaz a kitérés lesz, a föld ofszetjétől függetlenül, mint azt korábban matematikailag beláttuk. Csak időben lesz eltolva, de a földhöz képesti DC ugyanaz.
    [link] - Amint megjön az első kondi, megszűnik minden különbség, ami a trafóban van, mert csak pozitív feszültség tölti.
    [link] - Lényegében azt írja le, hogy ha nagyon megszenvedsz érte, akkor évek után talán elhitetheted magaddal, hogy ami nincs, az van.
    Mindet csak az első hibáig olvastam, tovább nincs kedvem.

    [ Szerkesztve ]

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák