Új hozzászólás Aktív témák

  • Grabovszki80

    csendes tag

    válasz #98221312 #162044 üzenetére

    DRC beállításra vonatkozott a kérdésem, hogy melyik az a lejátszó, amiben a DRC beállítás nem egy egyszerű ON - AUTO - OFF, hanem több szinten lehet beállítani az aktuális tartalomhoz és a hangzástól függően? KODI rendszerű a media player amit használok én végig olvastam minden félét, de nem találtam semmilyen ilyen jellegű beállítást.

    Dynamic EQ se hiszem, hogy az én megoldásom lenne, az nem automatikusan szabályozza a dinamikát? Én olyat szeretnék amibe forrástól függően lehetne állítani a dinamika mértékét, mert van olyan mozi film amibe egyszerűen a párbeszéd hangereje nincs megfelelően bekeverve a többi hangszínhez főleg igaz ez a magyar szinkronra, míg az eredeti angol mondjuk százszor jobb. De mint mondtam ez több tényező. Engem csak a megoldás érdekelne, hogy ismer e itt bárki olyan lejátszót, amibe ez egyszerűen állítható több fokozattal.

    Tudom, hogy erre fele a dinamika tartomány szűkítés szitok szó, mert egy mélynyomónál csak a kettő a jobb, de ezt valahogy fel nem foghatom, mert nekem az az egy is kiszakítja az ablakot a helyéről :D beállítástól és hangerőtől függően...

    Szóval tudsz esetleg olyan playert amibe a DRC állítható sávosan? Én nem találtam ilyet... :(

Új hozzászólás Aktív témák