Új hozzászólás Aktív témák

  • atesss

    addikt

    válasz zodo #7220 üzenetére

    Hát a potméter könnyen lehet, hogy nem jó géphez, mert nem bírná el egy ventillátor fogyasztását. Meg az ellenállása is lehethogy teljesen más, mint ami kéne.
    Hogy mást mit tudnál hasznosítani ?
    Ahogy látom van rajta kivezérlésjelző (középen a ledes rész ), azt berakhatod egy gép elejébe is, vagy akár külön kis dobozba, elég jól tud kinézni (bár a többfrekvenciások még jobbak).
    Csak be kell majd kalibrálni a gép álltal kiadott hanghoz. Illetve lehethogy kell hozzá egy előerősítő is (amit lehethogy ki tudsz szedni a deckből is olyat, ami megfelel), mert ha a gépen szoftveresen halkítod le a hangot, akkor a jack dugóra adott jel már alapból elég kicsi lesz.
    Nyomógombok, Jack dugó, hátul meg még amilyen csatlakozók vannak (RCA, ?), az sokmindenre felhasználható.
    Illetve ha a fő potméter esetleg olyan lenne, amit távirányítóval állítva egy motorral forgatja is a gombot (bár nekem nem olyannak tűnik), az szerintem baromi jól néz ki !
    Távirányító megvan ?
    Mert azzal akár távirányíthatóvá teheted a géped hangerőszabályzását (kivéve ha 5.1-ről van szó).
    Mondjuk ezeket megvalósítani azért nem egyszerű, egy kis elektronikai ismeret + egy páka kellene hozzá mindenképp.

    Más még nemtudom mi használható, ha csinálnál néhány képet a cuccokról, akkor könnyebben lehet nézegetni, hogy mi mire lenne jó.

    De az is lehet, jobban jársz, ha "egyben" felrakod az összes kiszerelt cuccot pl. vaterára, vagy akár ide a hardverapróra is. De vannak külön ilyen elektronikára szakosodott apróhirdetési oldalak is.
    A szétszedés előtt működött ?

    Amúgy hogy néz ki a gép, amit építettél belőle, tudnál képeket mutatni ?

Új hozzászólás Aktív témák