Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz Pioneer #2415 üzenetére

    Még nem, folyamatban van ugyanis a nagyker trógerek gyülekezete.
    Eleve ott kezdődött mikor jeleztem nekik, hogy a lenyomat és a tesztek is azt sejtetik valami nem klappol akkor már kezdődött a magyarázkodás, hogy hát így, meg úgy, meg amúgy, nem is biztos, hogy cserélné az Intel stb. Mindezt úgy, hogy a vásárlástól számolva a 3. napon jeleztem baj van. Ilyenkor instant csere kellene amúgy is, nem a szokásos 30 napos procedúra. Én meg mondtam, hogy semmi baj akkor majd megyek az Intelhez ha ők nem hajlandóak foglalkozni érdemben az üggyel.

    Na ekkor már az volt, hogy írjak nekik és ha ők azt mondják csere vagy valóban hibás akkor kicserélik. Nos levelezgettem is velük, kértek pár tesztet, megcsináltam ami alapján írták, hogy igen valóban hibásnak tűnik, de nincs nekik készleten (azért ez is vicces az inteltől :D ) de ha feltöltöm a számlát akkor az azon szereplő összeget visszafizetik. Illetve hangsúlyozták ahogy már korábban is, hogy forduljak oda inkább ahol vettem ha 30 napon belül vagyok, mert ott gyorsabb lehet a dolog, és lehet készlet is van és cserélik.

    Én fogtam a teljes levelezést csatoltam a nagykernek, és hogy ott van feketén fehéren az Intel álláspontja, hogy szar, lesznek szívesek akkor végre cserélni. Jött, hogy akkor küldjem vissza.
    Vissza is küldtem, eltelt 1 nap, eltelt 2 nap, már 3 nap is de még semmi, nem láttam a jóváíró számlát, sem egyéb visszajelzés.
    Mondom csak felhívom már őket. Erre kiderül, hogy fogták és elküldték az intelnek mindenféle vizsgálat nélkül. Kicsit elpukkant az agyam, hogy nem erről volt szó, hanem arról hogy ha intelék elismerik a hibát akkor instant cserélik. Megint csak hebegés habogás, meg hogy ez a protokol... Mondom 4 napja még nem ez volt a protokol, akkor azt mondtátok csere van, pláne annak fényében, hogy a vásárlástól számított 3. napon belül jelezem már elsőnek emailben is meg telefonon is, hogy problémás a proci így eleve szóba sem jöhetne a hagyományos 30 napos procedúra. Mondtam is nekik, hogy gyönyörű hozzáállás, ha így tudom vissza se küldöm neki, mert intel már rég intézte volna és túl lennénk az egészen.
    Most meg várakozás van, de fingom sincs igazából mi lesz. De egy szarházi banda amúgy is a Ramiris szóval én a legrosszabbra készülök, hogy úgy kapom vissza ahogy volt. Mondjuk nem szarok be mert akkor felveszem intellel a kapcsolatot újra elmondom mi van, azt majd akkor intézik ők, csak érted ez mind idő, az idő meg pénz.

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák