-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Neked lehet, hogy felesleges kérdés volt, számomra viszont nem mivel új vagyok a témában.
Minden infót szívesen fogadok de a személyeskedő megjegyzéseket nem!
Az például érdekel, hogy mire számíthatok ettől a procitól ha egy CM 212 EVO-val hűtőm. Hogy ha a hűtő is elbírja akkor némi fesz emelés is szóba jöhet.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Az én procim szinte ugyan az mint a tiéd. Egy kényelmes 4.5-4.7Ghz-re számíthatok én is 24/7-re?
-
rup1u5
Topikgazda
Jelentem végigolvastam az egész topikot.

Tudna valaki kölcsönözni nekem némi ramot jövőhetén Budapesten pár napra? Nem jöttek meg időre a G.Skillek és ki szeretném tesztelni a lapot meg a Xeont.
-
rup1u5
Topikgazda
Jól gondolom, hogy a Mugen nem menne fel rá?
-
rup1u5
Topikgazda
Milyen hűtőt ajánlanátok Sandy Bridgehez?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Nagyon asrock felé hajlok. Mindent tud ami nekem kell és még szép fekete is.

Most olvasok róla. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
lotTóni
üzenetére
32% lehúzó review nekem azt mutatja, hogy az átlagosnál nagyobb eséllyel nyúlhatok itt trutyiba
-The built in sound is just plain messed up.
-Still DOA after two RMAs
-Starting getting Windows blue screen crashes on USB ports and ports not functioning sometimes. Also did a complete Windows re-install because of the craziness with USB ports and flash player causing major system load for some odd reason when getting internet through USB wireless adapter. The windows re-install was near impossible to do because the board did not recognize any drive for Windows to install too!
Re-install did not solve the issues either. So I put on an O-scope to the USB ports and what do I see? TONS OF ELECTRICAL NOISE. I believe the solder balls under the X79 chipset are coming loose because my board did have this issue until recently and I purchased this board when it first came out. So the thermal cycling has most likely caused solder balls to loosen up, which may also explain why I am seeing tons of electrical noise.
-Bought first board, would not post. Trouble shoot, RMAd first board. Second board same situation, would not post. Trouble shoot, CPU LED is lit so I RMAd the CPU. New CPU came in and system still will not post.
Common issue (roughly 30%) with this board. Don't take the chance with this board.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
proci985
üzenetére
Az AsRock Extreme4-re gondolsz?
Azt találtam itt helyben egész olcsón. Így még a garancia is egyszerűbb lenne.
Szóval szerintetek ez egy jó lap és érdemes lenne?
Utánaolvasok a lapoknak és ezen a hétvégén szeretném meghozni a döntést.(#2745) Mr Bond 007
Köszi! Még az a lap is versenyben van.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
lotTóni
üzenetére
Lehet, hogy nálad tökéletes de engem eléggé nyomaszt ha a review-ok 32%-a 1 tojásra értékeli. Elég horror storykat írnak róla itt.
Nem szeretnék beleesni ebbe a 32%-ba azért sem mert garanciáztatni nem tudnám.
Akkor már inkább ez vagy ez csak az a $300 lehetne $250. -
rup1u5
Topikgazda
ASRock X79 Extreme4 megbizhato lapnak szamit?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
proci985
üzenetére
Kisse riaszto, hogy a Gene-nel ennyire sok a bad review.
Milyen lapnak szamit a P9X79 LE? Ez a visszajelzesek alapjan jobb valasztasnak tunik a PCI-be meg megtarthatnam az X-fi-met.
Vagy akkor mar inkabb szanjak ra tobbet es legyen egy Sabertooth? Mondjuk aranyaiban itt is eleg sok (22%) a lehuzos kritika megdoglott lapok miatt. Asus ennyire rossz lapokat csinalna? -
rup1u5
Topikgazda
válasz
proci985
üzenetére
Kosz!
Megnezem a tobbi lapot is amiket ajanlottal.
2 sata3 port eleg nekem, max 2 SSD-t tennek rajuk ugy is. Akkor boven eleg lenne hozza az 1600-as ram nemi tuningra is? Talaltam itt valakit aki pont ugyan ilyen felkonfigot arul 4*4GB 1600-as ramokkal, ugyhogy elvileg mukodnie kene. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
proci985
üzenetére
Itt csak 1600-ig irjak de az azt jelentene hogy nem is menne 2400-assal?
Azt mondod eleg lenne egy ilyen?
Nem fontos a mATX csak nem szeretnek 100k-ert lapot venni.
SATA3 / USB3 PCI-E 3.0 meg a quad channel lenne szempont es egy eros GPU.
Nem igazan vagyok otthon ezekben a 2011-v3-as lappal gondolom nem menne a proci.
Innen mit javasolnal? -
rup1u5
Topikgazda
válasz
proci985
üzenetére
Milyen alaplapot érdemes venni egy ilyen Xeon alá?
Egy ilyen Asus-al vagy esetleg Rampage IV Gene-vel menne rendesen? Azért a tuningolhatóság is szempont lenne.
-
rup1u5
Topikgazda
Sziasztok!
Most sikerult epp kimentenem egy kidobasra itelt szerverbol egy E5-1620-at. Arra gondoltam, hogy epitenek kore a jatekos konfigot GTA 5-re. Szerintetek van ertelme egy Q9550-rol erre valtani?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 12700K
- Intel Core i9 11900
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy CM 212 EVO-t fog kapni és meglátom azzal meddig megy.

rup1u5