-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
rybka3ctg
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
egyszerre csak egy Ramot tegyél bele .....fokozatosan utána mindig+1 darabot így kibukik melyik a hibás ha hibás egyáltalán valamelyik.illetve lehet hogy csak össze tapicsgoltad az elején lévő érintkezőket és nem tuti a kontakt!! Törölgesd szépen meg őket és a fent írottak alapján pakold a helyükre őket ..az 1-es foglalatból indúlj
-
rybka3ctg
tag
válasz
viking19
üzenetére
Corsair Venegance 1600mhz?? esetleg
táp valami normálisabb vga-d watt felvétele + 350W általában akkora táp elég
pl 250W igényű vga+125 W proci vinyók ssd-alaplap is ugyebár fogyaszt ramok is tehát egy 250w vga mellé simán elég egy 700W táp
xfx..corsair...valami megbízható ugyanis a táp a gép lelke!! -
rybka3ctg
tag
ok-ok
Remélem sikerrel jársz enyém amit eladtam tuti kis darab volt 1.5-öt sosem látott 5.0ghz- tuningot is 1.48 ról kezdtem lefelé és nagyon sok lépcsőt tudott menni de az új tulaját ha megkérdezed beszámolhat róla de az se biztos hogy Rampage lapban van tehát nem tuti hogy pont annyit megy pont annyi fesszel mint nálam a rampage lapban!!
Rampage-t is eladom mert dual xeon van már
-
rybka3ctg
tag
próbáld 125x38 al és 1.44 en szerintem menni fog vígan !! főleg ht-nélkül!! A ht az becsapás semmi más ebben sokan nem értenek egyet pedig sajna ez a totál igazság gyorsabb a dolog ht-vel viszont ugyanazokat az eredményeket hozza vissza tehát valós munka lassab vele
és az llc-t pedig tedd HIGH ra!! nem esik beállítot fesz alá -
rybka3ctg
tag
Jól kezdődik a nap!!
Megérzés pl :...
Atom stabil Linx , Intel burn, aida 64 stb szerint
Mozgatod az egeret az ablakok ikonjain ezerrel és nem úgy villognak mintha nem lenne terhelve!!
Másik Nyitva a CPUID és a benne lévő feliratok hol eltünnek egy egy másodpercre stb
harmadik google duplaklick és valahogy nem úgy jön elő mint ha nem lenne terhelve!!
Ilyen dolgokra gondoltam.......
Mikor véleményem szerint Atom stabil akkor ezek a TÜNETEK nincsenek
Akkor ez most misztikum??

-
rybka3ctg
tag
Szerintem nem benchmarkt beállítást kérdezett hanem stabil beállításra gondolt 24/7 azt hiszem erre gondolt..
Már csak azért is mert enyémből 5.257 Ghz-t tudtam normális hőmérséklet mellet kipréselni de érzem hogy ott már nem olyan stabil mint mondjuk
5.1ghz-n!!
És Nem Fapadban Hanem RAMPAGE-ben -
rybka3ctg
tag
válasz
Sonicooo
üzenetére
Memory Specifications
Max Memory Size (dependent on memory type) 64 GB
Memory Types DDR3-1066/1333/1600
# of Memory Channels 4
Max Memory Bandwidth 51.2 GB/s
ECC Memory Supported No
Azért ezen gondolkodj el!! hiába 2400-as a ramod az nem azt jelenti hogy a proci kezeli is!! -
rybka3ctg
tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Venegance Az jó de szerintem RED legyen !!
[ehhez mit szólsz?? atom tuti és húzható vígan!! és nem drágább!!] -
rybka3ctg
tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
igen atom stabil!! Sok különös észrevételem van a tesztekkel kapcsolatban
pl: ami linx stabil az Houdini 3 pro x64 alatt összeomlik engine match-ban
Nem tudom miért de én a sakk motorokkal tesztelek és ha azzal stabil akkor minden mással is az
Különbség annyi csak hogy még egy intel burn teszt szinte 20 másodperc alatt melegiti k a procit pl 85C re a sakkmotor 15-20 perc alatt annyival jobb egy 20x 3 perces engine match hogy ha azt túléli akkor mindent kibír nincs olyan teszt ami jobban terhelné
Nap 24 órájában játszik a gépem Playchess szerveren tehát mondhatom hogy stabil intel burn meg sem kottyant neki 8gb rammal -
rybka3ctg
tag
azért egy topp léghűtőt rommá vág 9 fok a difi mert van egy Nh-D14 em is
tehát ez nem valakinek a tesztje ez saját tapasztalat az a tuti
És valóban nagyon sokat számít egy jó víz mert amit csináltam [vízhűtés topicban van] bármelyik itteni vízhűtést megveri ez 100% ez gépészet nem játék hűtés!!
Egyetlen gond vele mozgathatatlan a 600T ház ha végigolvasod rájössz miért
-
rybka3ctg
tag
Nos futtattam párszor a srác által linkelt tesztet (pontosan ugyanazt) nos 3 fok különbséggel dolgozik a kettő Illetve 1 fok a két hőmérséklet figyelő közt is van igaz csak 2 magnál volt diferencia.
Egyébként még annyit hogy az a teszt lassabban is melegíti fel jóval mint a Burn teszt bár majdnem megegyeznek a hőmérsékletek de azzal a tesztel és azzal a figyelővel a lemagasabb értéket elérő mag is 2 fokkal hűvösebb ::::..
tehát max érték így 86C lett -
-
rybka3ctg
tag
-
rybka3ctg
tag
Sziasztok i7 3820 miatt firkálom tele az oldal adott topicját vagyis ezt!
adott egy Asus Rampage 4 Formula Bf3 alaplap + 3820 proci
Na most kicsit fura a dolog amit produkál 4625.0Mhz-re felhúztam a processzort
37x125.0 és ezt Vcore 1.315 re tettem (66 celsius H100cooler-rel)
4 napja atom stabilan megy a mutatvány ma megpróbáltam egy másik tesztet intel burn teszt a neve és ott ha jól tudom megadott értékeknek kellene kijönni 5- ciklus rendesen le is megy de aztán mintha tévedne vagy elszámolná magát a processzor más eredményt ad ki .Ekkor megáll a teszt és irogat mindenféle dolgot hogy nem satbil meg stb stb
Hasonló dolog pedig hogy a programok amit használok 100%-ban terhelik a processzort és mostanában mivel csökkentettem a feszültséget Összeomlanak
ez az egész jelenség csak a feszültségcsökkentés miatt is lehet??
vélemények okosítás stb??
4.8Ghz-hez mit javasolttok mit mennyire tegyek?? -
rybka3ctg
tag
Sziasztok valaki tudna segíteni nekem ??
Problémám a következő adott egy Asus Rampage IV Formula Bf3 alaplap
I7 3820 cpu
16Gb Corsair Venegance Red 1600Mhz
Corsair H-100 hűtő
Mi az elérhető max órajel, és szájbarágósan beállitás neve ....beállítás értéke stb elmondaná mit hova állítsak hogy sikeres legyen a húzás....
másik dolog pedig az hogy nem tudom miért de teljesen alapon bios reset után AIDA 64 betöltése közben KékHalál jön
minden más stress tesztet vigan lefuttat ezt pedig el sem képes indítani tehát rákattintok az ikonra és mikor elkezdi betölteni a progit 2-3 sec és összeomlik a gép
válaszokat okításokat előre is köszi
illetve olyan kérdésem is lenne hogy valaki Jó pénzért vállalna e processzor Húzást Budapesten vagy a déli környékén?? és ha igen mennyiért SOS valami profi Tuning szakértő kellene nekem Megfizetem
erről PM ben beszéljünk -
rybka3ctg
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Jöhetne a fritz benchmarkt róla megköszönném
-
rybka3ctg
tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 28-38-48 W
Emelőmagasság 4 méter
Max folyadékhőmérséklet +110°C-ig
Szivattyú átmérője 180 mm
Szivócsatlakozás 5/4 coll
Nyomócsatlakozás 5/4 coll
igazából még a 48W-t sem használja mert az 5 liter/percen van ami 28W ot fogyaszt
És 17000Ft árával elég versenyképes és 100-szor megbízhatóbb mint egy akármilyen processzorhoz gyártott vízpumpa igazából ha a szobában lenne akkor sem lenne hangos ugyanis ez keringető szivattyú totál hangtalan de így hogy a tetőtérben van semmilyen hangot nem ad
Technológiája pedig messze minden Hardvereknél használt vízpumpa felett áll:Karbantartást nem igénylő, csőrendszerbe építhető nedves tengelyű keringetőszivattyú. 3-fokozatú manuális fordulatszám átkapcsolás. Blokkolási áramot álló motor. Szürkeöntvény ház, üvegszálerősítésű műanyag járókerék, krómacél tengely, grafit siklócsapágyakkal.Ház: EN-GJL-200, tengely: X 40 Cr 13, járókerék: polipropilén, csapágy: grafit.
-
rybka3ctg
tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Igazából maradék anyagokból épült és nagyon nagy élvezettel csináltuk ugyanis az újdonság erejével hatott és szerintem a processzor tuti megköszönné ha tudná.
Polipropilén rendszeren is gondolkoztunk a kivitelezés megkönnyitése érdekében de nem lett volna szép látvány egy dolgozószobában
Polipropilén(régi bojlerek túlfolyóinál a biztonsági 2.5Bar-os túlfolyón használták átlátszó cső fehér)
szivattyú fogyasztása =Technikai adatok:
Feszültség: 230 V
Teljesítmény (P1): 48 W
Kapacitás: 5 - 54 liter/perc
Emelőmagasság: 4 m
Szívócsatlakozás: 5/4″
Nyomócsatlakozás: 5/4″
48W azért nem olyan sok a 130W tdp-hez képest
-
rybka3ctg
tag
válasz
peterm711
üzenetére
ha otthon leszek feltöltök egy két képet róla. természetesen ha szabad csak akkor
(Zalakaroson nyaralunk de a net mindenhova elkisér)
egy baj van a rendszerrel hogy mozgathatatlan a gép mivel 15.-ös Sercó bilincsek tartják a 22fm rézcsövet a tartály pedig a tetőtérben van elhelyezve a szivattyúval együtt igazából a szobában fűtés csőnek is nézhető a mutatvány annyi kulömbséggel hogy csőhéjjal van szigetelve a kondenzáció kiküszöbölésére
Télen bután nézne ki hogy csöpög a pára a csőről (kondenzáció) -
rybka3ctg
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
igazából kipróbáltuk mit tudnánk kihozni processzorhűtés terén Gépész fejjel

anyagok meg megvoltak hozzá csak a szaktudást kellet mellé tenni.
Igazából örömmel csináltuk mert nem csináltunk még ilyet soha ezelőtt / bár az Infopark szerverhűtését mi készitettük be az más az 159-es cső rendszer volt hagyományos fekete (szénacél) cső
Kihívás volt de megoldottuk és elég jól sikerült -
rybka3ctg
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
víz alatt értem ezt:
Wilo keringetó szivattyú+400literes puffer tároló+ press roppantós cső rendszer tubolit csőhéjjal szigetelve (réz)+ glikollal feltöltve télen -18 C jön be Épületgépészettel foglalkozó kft-nk van nem volt nehéz összerakni egy ilyen rendszert
Koolance vizhűtő blokkra van szerelve
Radiátorra nincs szükség ugyanis a vezetett csőhossz 22fm ami tökéletes hőleadónak illetve a viztömeg felfűthetetlen egy processzorral
Nevezhetem Gravitációs rendszernek is de hogy a szivattyú elinditására se legyen gond egy honeywell termosztát inditja a a szivattyút ami a koolent blokkra van forrasztva (érzékelője) 0.2C diferenciára kapcsol van hogy melegebb nyári napokon ha nem kapcsolom ki anélkül üzemel hogy a gép menne ez kicsit zavar de nem tudtuk másképpen megoldani viszont tökéletes a rendszer -
rybka3ctg
tag
Sziasztok visszataláltam az élmezőny topikba!
Voltam az AMD fx-topicban hát mit nem mondjak ott még kérdezni sem lehetett.
Kérdésem a következő lenne ismeri valaki a Deep Rybka sakkprogramot??
Inteles téma lessz csak így indítom mert kizárólagosan olyan emberektöl szeretnék véleményt akik valamennyire jártasak benne.
Addig is egy gyors kérdés:
3930K hoz milyen ramokat ajánlotok fontos hogy a leggyorsabb és minimum Cl9 vagy Cl7 ídőzítésekkel kellene
Corsair Dominator Gt??
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tehát max érték így 86C lett

rup1u5