Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz dudika10 #10020 üzenetére

    Kocsik: nem vitatom, hogy új lesz, még akár tapasztaltabb vezetőnek, csak arra gondolok, hogy némi gyakorlás és vezetés után nem fog különösebb gondot okozni, ráadásul nem gyakran váltogat kocsit az ember, szóval oly sokhoz nem kell hozzászoknia, ezért nem igazán értem az ilyet, hogy nekünk ilyen kocsink van, akkor mindenképp olyanon akar tanulni, nem akar benzint / dízelt, stb... Persze lehet ez-vagy-az kényelmesebb, de nekem szinte mindegy.

    Elsősegély: én azért örülök a tanfolyamnak is, szerintem hasznos és érdekes volt, ami olykor jól jöhet és mondom, nem csak a nagy karambolokra gondolok, hanem akár egyszerűbb esetekre is - fitogtatni a 'tudásomat' biztos nem fogom, de ha úgy hozza a sors, hogy valamiben tudok segíteni akár kicsit is, akkor szerintem már megérte az egész. Noha amúgy igen, jobb szeretnék én is a mentő utasításaira hagyatkozni, de mondom, pl. ahhoz sem árt némi előismeret, hogy őket megfelelően tudjam tájékoztatni, ráadásul ha azt mondja, hogy nekem kell megtennem valamit amíg odaérnek (akár egyszerűbb dolgot is, nem a sírból visszahozni 10 embert), ne csak tétován álljak a helyzet felett, hanem legalább alapszinten el tudjam végezni azt.
    Mondjuk hozzátartozik az is, hogy nagyon utálom a tétovaságot és tehetetlenséget, a körülményekhez képest szerintem mindenki segítsen, amit tud, ha mást nem, telefonáljon, terelje el a többi kocsit / bámészkodót, nyisson ablakot a házban, hozzon vizet, bánom is én.

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák