Új hozzászólás Aktív témák

  • vzozo

    senior tag

    válasz GeeForGolf #19431 üzenetére

    még így is hetekbe telt

    Jah, ez ismerős. Azóta már csili-vili újépítésűben vagyunk a kiscsaláddal, tényleg minden tipp-topp, dedikált házmester, dedikált szerelők, amit akarsz. Na persze papíron.

    Pont indult a korona-lezárás, nekünk pedig addigra már fullra tárazva a pince ellátmánnyal. 5 lakásonként vannak a tárolók, külön külső, illetve belső ajtókkal. Egyszercsak nem nyílik a külső ajtó, se előre, se hátra, na mondom ez fasza.

    Csütörtök. Hívom a társasházkezelőt, ó semmi baj, még aznap küldenek valakit. Hans meg is érkezett, rábaszott egy nagy kalapáccsal az ajtóra, és hát láss csodát, annyitól nem nyílt ki. :))

    Újra telefon, hogy akkor most mi van? Hát hétvége jön, meg korona, talán a következő hétre tudnak egy komolyabb szakembert szerezni. Mondom ez nem jó, "because reasons", másnapra oldják meg.

    Péntek, megint jött valami melóstróger, megint nem tudta kinyitni. Újra telefon, hát nagyon sajnálják, de akkor maradjunk a jövő hétben.

    Oké, akkor hagyjuk ezt a telefonos mókát, e-mail, legyen írásos nyoma. Azt utálják a németek. (Csak szóban szeretnek kommunikálni, mert annak nincs nyoma.)

    Leírtam, hogy sorry, covid lockdown alatt egyetlen egy esetben megyek boltba: akkus flexet venni, hogy hozzáférjek a kajánkhoz. Érdekes módon szombat reggelre megoldódott a probléma.

Új hozzászólás Aktív témák