Új hozzászólás Aktív témák

  • chop

    őstag

    Nos, tegnap meg is tortent az elso kisebb incidens, tortent ugyanis, hogy hazafele tartottunk az A21-esen Ausztriaban, mikor is az egyik emelkedon egy roman treleres lehuzodott a leallosavra, de ugy, hogy a tukre azert belogott a kulso savba, en beljebb huzodtam, de nagyon nem tudtam, mert engem is epp egy masik nyerges elozott, el is mentem mellette, csak epp a hulyeje koran nyitotta ki a vezetooldali ajtot es a kamion menetszele nekivagta az ajtot a potkocsi jobb hatso reszenek. Eredmeny: nala total szettort az ajto, nalam egy rogzitoheveder lejott, meg kicsit kiszakadt a ponyva.

    En igazabol eszre se vettem, kollegam pont a tukorbe nezett (en a baloldalival voltam elfoglalva), es latta, hogy racsapta az ajtot (semmi hangja nem volt szamunkra amugy), megalltunk, feljebb jottek, kiszalltunk, gyanusan nyugodtak voltak, azt gondoltuk, hogy azonnal elismerik. Nem igy tortent, rendort hivtunk, az nem sokat csinalt, kivitt minket egy lezart pihenobe, aztan le is leptek. Mindenesetre irtunk betetlapot, arra rahazudtak, hogy ok a leallosavon alltak es en mentem ki oda :D :D :D , ami persze nem igy tortent.

    Maximum annyiban erzem magam hibasnak, hogy jobban behuzodhattam volna balra, de ahogy mondtam, engem is eloztek es nem mertem kozelebb menni a belso savban haladohoz, mivel abbol aztan tenyleg nagy kalamajka lehetett volna. Valoszinuleg a rutin hianya is kozrejatszott ebben, viszont ajtot sem nyitogatunk 80-nal elsuhano kamionok mellett, az tuti.

Új hozzászólás Aktív témák