Új hozzászólás Aktív témák

  • chop

    őstag

    válasz Somatom #9462 üzenetére

    Pontosan, itt a munkaidot - en legalabbis - a tevekenysegi idovel azonositom, tehat amikor barmikor ugranom kell, hogy epp vezessek, rakodjak, papirozzak, targoncast kergessek, ugyintezore/kompra varjak, stb. Ez hetente 84 ora lehet. Maximalisan. Ez nyilvanvaloan egyik heten sincs meg, viszont eleg, ha atlagosan csak a 75%-a megvan, mar az is 63 ora.

    De egyebkent igazabol az van, amit irtal (marmint Kamelot) egy korabbi hozzaszolasodban, itt 0-24 h munka van. Amikor odavagy, akkor a kamion tartozeka vagy, mint a porolto, vagy epp a kerekek. Es felreertes ne essek, nem panaszkodasnak szanom mindezt, csak tisztanlatas vegett, hogy - minden szepsege es pozitivuma mellett - ez a melo azert masszivan leepit szinte minden szocialis kapcsolatot. Talan a szulo/testvert nem (bar ha nincs kontakt, akkor azt is), de ezenkivul nem sok minden tart ki.

    Egyebkent hallgatom Moldovatol a Penz szagat, ami a 80-as evekbeli kamionozasrol szol, na, a mai ahhoz kepest gyakorlatilag lofasz, akkor voltak csak igazan szarra zsigerelve az emberek.

Új hozzászólás Aktív témák