-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz gubabela #120644 üzenetére
Szerintem nem jár több macerával. A sima kotyeszba is jó kávé kell, ha jó italt szeretnél és ugyanúgy frissen kell ahhoz is őrölni. Sőt sima kotyesznál azt mondják (JH pl), hogy forró vízzel érdemes felönteni, úgy jobb lesz a kávé, mert hamarabb elkészül az ital és a fém rövidebb ideig melegíti az őrleményt. Ezzel szemben sztem brikkánál amúgy is gyorsan megvan a folyamat és hideg vízzel lesz jó, ebből a szempontból kevesebb macera. Ha arra gondolsz, hogy néha érdemes kitisztítani a súlyszelepet, akkor talán igen, de így is egálban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Politika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPad topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- EAFC 24
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel 6/7/8 topik
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs