Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz Ferike81 #540 üzenetére

    Igen ha a külseje egy kicsit ropogós az nem gond olyan az igazi grill ;] és némi égésnyomok csak jobban kiemelik az ízeket :D Az a te grilleződ úgy nézki igazán jól hogy síkban van a rács az asztallal, esetleg nem tudnád ma a tűzteret állíthatósra megoldani :F Tudom hogy nehezebb mint magát a rácstartót átalakítani, de úgy lenne szép szerintem. Cirka 10 - 20 centis állítási lehetőség biztosan jó lenne. Én olyan 7 - 10 centis távolságon grillezek, nekem is meg meg kapja néha ha nem figyelek oda a negyedik sör és pálesz után :DDD .
    Amúgy ezzel a kérdéseddel új öltetett adtál nekem a majdani téglaépítésű fix grillemhez :R mert a rácsot mindenáron a pult síkjában akarom hogy legyen. Talán egy ollós autó emelőre tenném a parázstartót és csak a tekerőkar látszódna.
    A fektetett tartályos grillnél pedig nekem is úgy van tervben hogy lesz fentebb egy keskeny pihentető rács, mert a tartálynál kicsi a magasság állítás lehetősége, vagy nagyon kicsi rácsot kell készíteni de annak meg nincs értelme.

    Kihasználtam a szombat délutáni kellemes időt, egy malacpörkölt főzésre :DDD

    A tavaszi metszésből megmaradt cseresznye barack és szilvafán főt.

Új hozzászólás Aktív témák