Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz gu007 #689 üzenetére

    Nem is baj hogy nem egyformát készítünk, így legalább lesz mindkét fajtáról infó :D Szerintem ami majd gondot okozhat mindkettőnknél az a tartály falvastagsága, az enyém 3,5mm lemez ahogy olvasgattam a 6 - 8 lemez az ideális anyagvastagság, bár az már bitang nehéz cucc. Olvastam "sülthal" posztjait ő 4mm. lemezből "hengereltette" a tartályt de ő is panaszkodik hogy a 4 - 5 óránál hosszabb sütésnél már nagyon instabil a smoker hőtartása.
    Bár én nem tervezek maratoni sütéseket, elsősorban oldalas amit nagyon szeretünk az meg 4 - 5 óra alatt megvan ahogy olvasgattam.
    Érdekes a nyárspolgár írása, hogy náluk kiválóan teljesít az épített reverse, pedig ahogy néztem azok a víztartályok sem lehetnek 3 max 4 mm. lemezből vastagabbak. Hosszú maratoni sütésről viszont nincs beszámolójuk.

Új hozzászólás Aktív témák