PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
Fototrend
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gu007
aktív tag
válasz kk831228 #882 üzenetére
Én is úgy érzem. Emlékszem, hogy valahol olvastam vagy YouTube videóban láttam, Nyárspolgár úgy csináltad a porkot, hogy egy éjszakára sós vízben áztatta a húst. Az 5%-os sóoldat sok volt, gondolom kevesebb só kell a vízbe. Szerintem majd így csinálom. 2-3%-os oldatban hagyom éjszakára. Majd a hosszú hétvégén tervezem sütni. A Zabáljcsak a Tűztér című műsorban azt mondta, hogy 73° csomagolás, 93°-on van kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új prémium hirdetések