Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz gu007 #894 üzenetére

    Köszi a dicséretet, de még messze vagyok a késztől :U Te magad keverted a szószt vagy bolti anyag volt, na majd kialakul az is, a nagy pit masterek sem egyik napról a másikra találták el az tutit :DDD Azt a Black Rock -ot pont valamelyik nap láttam a neten hirdetve 270ft/kg áron, az nem is olyan rossz.
    Köszi a tervet, de én el is felejtettem hirtelen hogy te a múltkorában szekrény smokerben gondolkozol, így nekem ez a projekt kimarad, mert én ha valaminek nekiállok akkor az a franklin féle offset lesz. De azért köszi még egyszer. Esetleg ha gondolod feltesszük az összefoglalóba és ott bármikor bárki ránézhet a tervekre (ha megcsinálod és jó lesz akkor természetesen a te ajánlásoddal :DDD )
    Visszatérve a smokerre és az oldalasodra, mi volt a probléma, csomagoltad az oldalast vagy végig natúron sütötted? Nézegettem egy két videón hogy akik csomagolják a húst (borda, egész tarja vagy csülök stb.) olyankor emelnek a hőmérsékleten, offset és reverse smokereknél, de gondolom a többinél is valami hasonló a technika.

Új hozzászólás Aktív témák