-
Fototrend
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Köszi a dicséretet, de még messze vagyok a késztől Te magad keverted a szószt vagy bolti anyag volt, na majd kialakul az is, a nagy pit masterek sem egyik napról a másikra találták el az tutit Azt a Black Rock -ot pont valamelyik nap láttam a neten hirdetve 270ft/kg áron, az nem is olyan rossz.
Köszi a tervet, de én el is felejtettem hirtelen hogy te a múltkorában szekrény smokerben gondolkozol, így nekem ez a projekt kimarad, mert én ha valaminek nekiállok akkor az a franklin féle offset lesz. De azért köszi még egyszer. Esetleg ha gondolod feltesszük az összefoglalóba és ott bármikor bárki ránézhet a tervekre (ha megcsinálod és jó lesz akkor természetesen a te ajánlásoddal )
Visszatérve a smokerre és az oldalasodra, mi volt a probléma, csomagoltad az oldalast vagy végig natúron sütötted? Nézegettem egy két videón hogy akik csomagolják a húst (borda, egész tarja vagy csülök stb.) olyankor emelnek a hőmérsékleten, offset és reverse smokereknél, de gondolom a többinél is valami hasonló a technika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Honda topik
- No Voice in the Galaxy
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szevam: Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- További aktív témák...