-
Fototrend
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
na csak jó még valamire az öreg smoki Nagyon guszta csorog a nyálam Én nem nagyon haladtam, magyarul ugyan úgy van mint volt, na de majd kiforrja magát.
Azért így hátra pakolva csak jó és azért ahogy látom fér oda anyag. Hogy szuperál a hőmérő, dobj már róla egy linket ha ráérsz, még nem rendeltem meg amit néztem.
Malac borőscsülköt vajon meglehet úgy sütni faszénen hogy a bőr ropogós legyen, az egyik gyengém a csülök.
Kíváncsi leszek majd a szekrény smokeredre, ha nekikezdesz feltétlen dokumentáld az építési fázisokat
Ezt a lapockát bepácoltad valami spéci cuccal, vagy csak só és némi alapfűszer és kész. Úgy hallottam hogy citromos almalé keveréktől vagy sütés előtt ha alaposan bedörzsölöd citrommal a bőrös húsokat akkor kívül roppanós belül meg jó omlós lesz a hús.
Ezen a 8 órás sütésen mennyi faszén ment füstbe
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest