Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Atomgeszi #104600 üzenetére

    Ha sikerül kiveni tokostól a két ajtót, akkor az anyagköltséget megúsztad.

    A linken forgalmazó van, nem gyártó, ráadásul a CPL ajtó egy kategóriájában olcsó, tömeggyártott termék, az adott forgalmazó viszont nagy volumenben értékesíti, nem fog lelkiismeretesen utánajárni az olcsóbb megoldásnak, a teljes új ajtó irányába terel majd.
    Szerintem első körben kérd ki az ajtó műbizonylatát, teljesítmény nyilatkozatát, azon szerepelnie kell a gyártónak és velük vedd fel a kapcsolatot. Valószínűleg a gyártó nem akarja majd neked direktben értékesíteni, semmi gond, majd a Jola eladja neked, de szerintem a gyártóval közvetlenül egyeztesd le, mire van szükséged.

    Amit mérni kellhet: ajtólap külméret (ajtólap bennfoglaló mérete: széle, magassága), pántok furatközepének távolsága a felső saroktól, kilincstengely középponti távolsága a felső éltől. Vagy a vásárlás dátumát add meg, a gyártó tudja, hogy abban az időszakban milyen beállításokkal gyártott.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák