Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    Azért megjegyezném, hogy vannak ennek a Vifm-nek hiányosságai. Nem tud úgy fájlokat kiterjesztés alapján rendezni, hogy azonos kiterjesztésen belül név szerint (besorolás szempontjából nem case sensitive módon) legyenek rendezve, de mappákkal ne legyenek keveredve, már pedig Double Commander tudja. Olyat ugyan tud, hogy névre ne legyen case sensitive, de akkor kiterjesztés alapján nem rendez, vagy a mappákkal keveri.

    Nem tud flat mappanézetet (mint a Double Commander Ctrl+B-je), amikor az almappákban lévő fájlokat úgy jeleníti meg, mintha egy szinten lennének. Így nem kell belemenni egyenként almappákba.

    Erősen reszelni kell majd az MTP-hez is valami saját scriptet, hogy a Vifm kezelje a telefonom. A Double Commandernek simán ment, mert az gvfs-képes.

    A Vifm nem mutatja azt sem, hogy a nagy fájlok másolása holt tart. Rendes commanderekben mindig van progress bar, látni hány %-nál jár, időben mennyi van hátra, jelenleg milyen sebességgel másol. Vifm-nél semmit nem látni, majd megjelenik a másolt fájl, ha végzett.

    Nem kezeli a tömörített fájlokat, a zip-be bele tud nézni, de csak kilistázza a tartalmát, a rar-ral viszont egyáltalán nem boldogul. Ez is nagy hiányosság.

Új hozzászólás Aktív témák