Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Frawly #18463 üzenetére

    Az a legnagyobb baj a kollégával, hogy figyelmetlen, hebrencs és felháborodik mindenen. De a figyelmetlenség Linuxnál nagyon büntető tud lenni. Ha az alapdolgokat elsajátítom egy könnyen használható disztrón, mint példaul a csatolások, akkor az már menni fog Debianon, Manjaron és mindenen, mert alapvetően az elv ugyanaz. Ez tény. Nulla tudással fogtam én is hozzá és ezt tapasztaltam. Alapvetően mindig azonos elvek alapján értem el ugyanazt az erdeményt minden disztrón. Egy titka volt csak, az, hogy odafigyeltem, hogy megértsem a legalapvetőbb elveket, miként működik egy desktop disztró. Innentől már minden desktop disztróval elbánok! Vagy a velem, illetve inkább a hardvereimmel. ;]

    Amúgy meg jó pár embernek telepítettem évek során Mint-et, csak home userkedésre, mint ha Windows lenne, odaül, bekapcsolja és használja mind. Erre jó mondjuk a Cinnamon, mert fullos és ránézésre fel se nagyon tűnik a laikusnak, hogy nem Wint használ.

    Mi tudjuk, hogy vannak érdekes dolgai a Linuxnak, de akinek felrakod a gépére és ott működik, az nem fogja tudni, mert csak böngészésre, média fogyasztására használja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák