Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Frawly #18468 üzenetére

    Általában megkapják a hibaüzenetet, és vagy nem tudják értelmezni, vagy csak reflexből bezárják mindenféle olvasás nélkül, csak annyit látnak belőle, hogy párbeszédablak, technobla-bla és már nyomják is ki a bezárás vagy OK gombra kattintva, csak hogy szabaduljanak tőle, mert ijesztő.

    Egyik kedvencem, mikor írja a user, hogy felugrott egy fekete ablak, kiírt valamit és nem megy tovább, mi lehet a hiba, mit csináljak? Mit b+, írj a Látóasszonyok topikjába, ha ennyire barom vagy!

    (ezt írnám ilyenkor reflexból, de ugye nem szabad csúnyán beszélni, mert akkor az lesz, hogy blogot ír a user, hogy elüldöztek engem a kezdő topikból, nem is kedvesek velem, nem írják le még 10x ugyanazt.....brühühü)

    Eccer még én is tudtam szopatni magam, mert a kimásolt parancs előtt benn maradt a dollárjel és nem figyeltem, csak pislogtam, mi a szarért nem fut le az a qrva parancs!? Ez nem is olyan régen volt. :N Szóval ja, egyszerűen muszáj figyelni, ha már terminalt használsz, de tényleg nem fontos mezei usernek már ez sem. Az tény, hogy a tárolón kívüli megoldások jó része terminalos vagy forrás, ritkábban .deb, viszont csak végig kell menni a leírt lépéseken. Ha meg valami nagyon nem megy, keresni kell alternatív megoldásokat. Ez van. Aki emiatt nyavajog, merthogy a Windowson mennyivel könnyebb....húzzakkorvissza b+.

Új hozzászólás Aktív témák