Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Apollyon #19513 üzenetére

    Ezek egész szép hőfokok, főleg ITX házban. Igazából még azzal sem lenne baj, ha a CPU, GPU elmenne 80+ fokig, csak ne throttlingoljon, meg ne 90+ fölött forrjon állandóan, mert az az élettartamát rövidíti.

    Mondjuk a Skylake már egy egész energiatakarékos architektúra, úgyhogy nem annyira melegszik, nincs szüksége túl sok szellőzésre és túl brutál hűtőre. Ez egyébként i5 vagy i7? GPU-re nem emlékszem mit írtál, de a 39 fok annál is szép. Nekem átlag alatti szellőzésű Zalman i3 ATX házban az RX570 75-76 fokon tetőzik (idle utána 40-50 fok környéke), de még az is simán jó, igaz az egy energiaéhesebb, melegedős kártya.

    GTA5-tel most játszok offline, GTA5 online-t még nem próbáltam, mint írtam, ×4r4 netem az online game-eléshez. Pedig tudnék vele játszani, mert legális GTA5-öm van, csak a nagy lagok miatt nem lenne sok értelme online nyomni. Egyelőre az offline sztori is leköt jó pár hétig, mire kiviszem 100%-ra, főleg, hogy ritkán ülök le játszani, akkor is van, amikor Crysis 1-et tolok helyette. Nem vagyok egy nagy gamer, eléggé koca/casual gamer szint, semmi ilyen 144 fps-es meg 4K, meg hardcore, és 50 ezer forintos gaming egeres, és egész nap játszok téma nem figyel be nálam. Nem vagyok játéksznob, eleve nem sok időm van game-elni, legtöbbször amikor épp lenne, akkor is túl fáradt vagyok hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák