Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    En tegnap ketfele modon, fokukac kalkulatoraval, es a sajat kis agyammal is kiszamoltam, hogy ha az atlagos varhato elettartamot veszem figyelembe 9 azaz kb 10 ev nyugdijfizetest), meg akkor is a jelenleg benn levo penzembol jelenerteken (tehat mostani erteken) kb 60ezer forintot kapok vissza, meg akkor is, ha egy filler plusz befizetesem sem lesz .( es ugye meg emelle jona kulfoldi nyugdij).

    Szamoltam inflacioval, novekedesi portfolioval ,stb, stb. Nem soknak tunik, amde en remehetoleg nem csak onnet kapok nyugdijat. Ezt ugye vissza kell kapnom, mikozben az allami reszbol csak 15 otthon ledolgozott ev utan lenne jogosultsagom. Meglatjuk :U
    Jahm, tegnap irt a nagykovet ur, abszolut korrekt volt, megkoszonte a szerzodes elkuldeset, ma mar kuldtek is a postaval Magyarorszag fele.

    Az viszont vicces, ha veletlen megszunne az mnyp-nk, akkor ujabb 30 napunk van nyilatkozni. Szerencsere nagy penztarakban vagyunk, amik biztositok is, de azert nem lenne oszinte a mosolyom, ha meg egy repjegyet kene vennem Esmnek ezek miatt a senkihaziak miatt .

    Polllen : ne azt nezd most mennyit termelt. Azt nezd meg 30 (vagy amennyi eved nyugdijig hatravan) , kamatos kamattal szamolva mennyit. Szamolj inflaciot is es akkor megkapod a jelenerteket.

    En ha soha tobbe nem fizetek haza semmit sem, akkoris kb 10 evig jelenerteken havi 60 ezret kene visszakapnom ( inflacio miatt ez akkor majd sokkal tobb lesz persze, fe jelenerteken ennyit er) .

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák