Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Habugi Memóriák hűtése?! Na ezen meglepődtem ezt most olvasom először. Nem gondoltam, hogy ilyen Asus vonalon előfordulhat.

    Televan Ha leírnád a tapasztalataid, akár privátban is akkor megköszönném :) Ismerős gépében már kettő generáció óta, DCII dolgozik és nagyon jókat tud csak mondani róla.
    Engem elkapott egy marketing gépezet és azért nem vettem még Asus kártyát.

    HSM "Újabban a Sapphire lerak az asztalra, főleg a komolyabb kártyáik esetén"
    Na ezt akartam olvasni mint varázsszó :)

    Korábban volt egy Sapphire 6850 Toxic kártyám, imádtam, csendes volt, jó áron akciósan vettem egy mocskos dög volt. Aztán vége lett a szerelemnek amikor az egyik venti elsőként hangos aztán kerregős lett fülesen át is érezhetően és gariztatnom kellett. Könyörögtem az importőrnek csinálják meg, de nem tették. Persze kihoztam egy akkoriban jónak számító és már rev2 hűtéssel ellátott 6870-et és megint volt imádat, de aztán jött a Geforce korszakom. Szóval vegyesek az érzéseim, olyan mint egy régi barátnő akivel jó volt, de nem tudom felhívjam e és változott e :DDD

    Dtomka Szintén nagyon várnám :R

    A Sapphire-on most elgondolkoztam mert jó árban van és tetszenek, picit tartok tőle.

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák