Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Diopapa #5840 üzenetére

    Egy kicst hülyén jött ki a dolog, ezt el kel ismerjem, de azt hiszem félreértettük egymást. :B
    Én ugye (#5832) torma1981 üzenetére válaszoltam ezzel a példával, és arra utaltam, hogy nyilván máshogy reagálnak, ha megfenyegeted őket, de nem biztos, hogy ez a jó megoldás.
    Amit a (#5839) HSM írtam, ártatlan vásárlóról, azt is erre a kitalált vásárlóra értettem, aki fenyegetőzik, nem rád és a Te esetedre. :N Te nem is fenyegetőzésről beszéltél, csak arról, hogyha nagyon elhúzódik, akkor élni fogsz a jogaiddal.

    A mondandóm lényege csak annyi, hogy én személy szerint az élni és élni hagyni elvét tartom a legkorrektebbnek. Fenyegetőzés szerintem elég komoly dolog, az ügyvédi papírozással együtt (függetlenül attól, mit mond erre a PTK), amire szerintem csak nagyon indokolt esetben érdemes hagyatkozni, ha már más, békésebb módszerek egyértelműen csődöt mondanak.

    Remélem, nincs harag. :B

    (#5841) torma1981: Egy nagyobb külföldi bolt és alapból a külföldi viszonyokhoz képest ott a hardverek filléres dolgok, míg itthon egy drágább videókártya pl. egy alkalmazott egyhavi bére járulékokkal. :U Itt nem fér bele az a fajta nagyvonalúság. Amúgy zárójelben, külföldön, módosabb országokban azért a mentalitás is általában békésebb, mint itthon, és a visszaélések is ritkábbak. Ott nem akarják gariztatni pl. az egyértelműen a user hibájából kifingott (esetleg szándékosan kinyírt) hardvereket pl.

    (#5843) Diopapa: Szerintem csak próbálnak a legrosszabbra felkészíteni. Tényleg vannak márkák, amiknek pl. Csehországban, vagy Hollandiában van a legközelebbi hivatalos szervíze. :U Nekem is azt mondták a 7950-emre, hogy akár egy hónap is lehet, mert lehet, külföldre kell megjáratni, de végül 2 hét alatt korrektül meglett. Én sokat gariztattam Ipon-ban, és mindig gyorsak voltak. Nagyon. :U A Sapphire Vapor-X-em, mikor leadtam, a következő utáni munkanap délután jött is az email, hogy mehetek a cseréért, még aznap este át is vettem. :U Ennél gyorsabbat elképzelni sem tudnék.

    (#5846) Dtomka: Új kártya? Lecseréled? :DDD

    (#5849) ALONSO11: Sima 280? Hajajj... A Dual-X-en is kopasz egy ramcsip (a PCI-E slotnál lévő) az Asus-on meg az összes. :( Sajnos sima 280-ból nincsenek extra Sapphire verziók, pl. Vapor-X, amit nyugodtan ajánlhatnék. :( A Giga van asszem 280-ból, ami hűtött csipes, de azt semmiképpen nem ajánlom, rettenet gagyi az alkatrészfelhasználása. :(
    Ugyanaz a kártya, mivel az SKU első két tagja megegyezik, de most hirtelen nem tudom, pontosan mi a különbség a 40G és a 20G között, gondolom, kevesebb a tartozék az egyikben.

    (#5851) deadwing: Na ja, bár én ilyet nem írhatok, de eléggé vicc árban hirdetem már... :DDD Magamnak is valszeg egy olyat fogok megtartani (280X Vapor vagy Toxic) eszembe se lenne lecserélni ugyanennyiért egy új sima 280 Dual-X-re... :C

    (#5854) he7edik.: Egyfelől igen, ahol nagyon elfogy a 280X, oda a 290 is kevés, és lehetne sorolni. A lényeg viszont, hogy azért igen jól érzékelhető difi van a kettő között. Nekem volt egy nagyon jó 7950-em, emelt power limittel (egy az egyben olyan, mint a 280) és igencsak lehetett érezni a több lóerőt a 70-esben.

    (#5856) ALONSO11: Teljesen jó ötlet. Ha nem is hajtja majd ki tökéletesen a 6100-as, nem lesz tőle baja a VGA-nak, és érezni fogod az erejét úgy is szerintem. Később az erősebb nyolcmagossal pláne.

    (#5859) Habugi: Na, úgy már majdnem olyan jó, mint a tuningolatlan 4670K-m, ami kb. 10K-val drágább. ;] Remekek az FX-ek, de nem játékra szvsz. :N Alapból nem szerencsés, hogy extra optimalizálás kell alájuk, hogy jól menjenek. Lásd a Stalker alfás szívásod. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák