Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    Topikgazda

    válasz vond #3269 üzenetére

    "Ha már lenne, az is késő lenne."

    Én ezzel nem értek egyet, bármennyire is határozottan és egyértelműen látszik, hogy a MILC-ek leváltják a DSLR-eket, még mindig több DSLR tulaj mászkál odakint a vadonban, olyan mennyiségű eszköz került eladásra, ezek mind cserélődni fognak a következő 10 évben.

    A Sony erre nagyon jól ráérzett és sok DSLR-ről áttérőt sikerült magához édesgetnie és elfogadtatni a geek világon kívüliekkel is a MILC műfajt. A Canon nagyon határozottan épít arra, hogy házon belül tartsa a DSLR-ről elszivárgókat, megvan az EF támogatás, az R5/R6 érkezésével a nagyon kompetitív váz sem kérdés már és az objektív fejlesztésbe is látszólag embertelen mennyiségű pénzt és energiát fektet. A Nikon meg... hát valamit csinál, majd megnézzük milyen lesz a Z6s/Z7s, de leginkább egy értelmesen átgondolt objektív ütemterv kéne.

    Ebbe a térbe simán van hova megérkeznie a Panasonicnak. Eleve körbelengi a márkát egy ilyen negatív sztereotípiáktól mentes aura és a legtöbbeknek az a véleménye a Pana gépekről, hogy jól összerakott, masszív érzetű, kiváló ergonómiájú vázak, csak hát tücsökpöcsöm szenzor van bennük. Az S1 szériában már FF van, de azért a PDAF legyen már alap így 2020-ban (de a Sony A6000 utáni világban már úgy egyébként is).

    ---

    Ami meg az Offot illeti simán ki lehet fejteni a témát fotóipari példákon keresztül, nem kellenek ehhez a pékek, kiflik meg a libatepertő ára. Úgy még ráadásul kifejezetten On is lenne a témázgatás.

Új hozzászólás Aktív témák