Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz axillar #13073 üzenetére

    Mik a preferenciáid?
    Milyen obikat szeretnél hozzá(fixek?) m43+jó jpeg vs apsc+*** jpeg (korábbi NX-ek közül mind... khm, gyenge volt). Olyban a vázban a stabi, manuálobizni így frankó vele (meg amúgy is). Zavar-e a külön hurcolandó vaku? Fogás segítendő a dudor hiányzik-e(elég obinehéz a gép, a pár újas jobbkezes fogás hosszú távon nem kényelmes)?

    Ha a kis méret a lényeg, megfontolandó a Panasonic Lumix DMC-GF3CEG-K + 14mm f/2.5 ASPH kit 150ért - igaz, kicsit több mint az olympus, de jóval kisebb és fényerősebb az obi (14-42vel is van ennyiért), és még a samu árában van. Vagy a Sony Alpha NEX-F3 kit is, szintén apsc (jobb fogás, vaku benne, kisebb pixelsűrűség).
    Ha ha olcsón akarod, a Nikon 1 V1 kit (10-30mm) kit is megér 120pénzt, és van rajta evf, ami istenkirály (vaku itt is hurcolós), viszont 150ért a Nikon 1 J2 nagyon kompakt méretű zoomobit kínált (panasonicnál haosnló jóval drágább).

    Kompaktról váltva szinte mindegy melyik gépet veszed, inkább a fontos hogy tetszen neked, és a méret/vaku/evf/obikínálat/hozzáadott obi leginkább megfelejen neked - egyik sem rossz vétel.

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák