Új hozzászólás Aktív témák

  • #86322688

    törölt tag

    Na szóval, ki lettem tiltva egy időre mert le seggfejeztem az itt lévők egy részét, nem véletlenül.

    Szerintem itt sokan csak egy bizonyos témát fotóznak és nem teszik ki sem a gépüket, sem magukat extrém körülményeknek.

    Pedig elég egyértelmű voltam, lehet itt cikizni a szarvassal de akkor vegyünk egy egyszerű példát, veréb elég sok helyen van, meglátod, felrepül és lősz...DSLR-el, STM, USM, vagy nano USM obival, meg valamelyik milc-el és meglátjátok a különbséget, nekem ez számít.

    És ilyenkor nem a SONY A7 legújabb méregdrága gépeit kell felhozni, még jó, hogy annyiért tud is valamit, bár valószínűleg gyorsabbnak nem gyorsabb de már elég.

    Amúgy az elmúlt napokban lőttem A6000-el, már csak azért is mert lehet rosszul emlékeztem rá és mert kötitek az ebet a karóhoz, de nem tudok újat mondani, sok mindenre elég az AF, de még mindig alulmarad.

    A másik, hogy ész nélkül ajánl mindenki mindent, és mivel van olyan gépetek ami ajánlatok, ezért az a csúcs, én például nagyon szeretem a m4/3 gépek objektívjeit, élességét, pontosságát, de magasabb iso-n életlen és fakó színei vannak és szintén lassú nekem, ahogy a FUJI is bizonyos szintig.

    Lehet itt bálványozni meg töketlenkedni, csak az igazság máshol van, az objektív kínálatról nem is beszélve, ami a DSLR frontot illeti.

    Egy kezdő vesz eglobálon mondjuk egy új 200D-t 120-ért, 40-ért egy 55-250 STM-et, egy 50 STM-et 30-ért meg egy 18-55 STM kitobit 25-ért és a legszükségesebb le van fedve, és ha élőképet akar, állítólag a világ leggyorsabbját kapja a 200D-től, bár én 90%-ban keresőt használok. Ezt Milc gépnél összeállítani nem kicsit kerül többe, és még lassú is.

    Amúgy meg tisztelet a kivételeknek, akik értik miről is beszélek, mert sokan vannak, csak ide nem sokan jönnek, mert látják, hogy tök felesleges.

Új hozzászólás Aktív témák