Új hozzászólás Aktív témák

  • csacsi77

    senior tag

    válasz zaskar #58838 üzenetére

    Miért nem nézelődsz Nikon vonalon is? A Z50 kit egy kiváló alternatíva lenne a felsoroltak mellett. Bár igaz drágább is. Vagy a Z30, ha nem zavar, hogy nincs keresője. Mindkettőt fogtam kézbe, nekem szuper volt a fogása, majdnem olyan jó, mint a D5500-é (amit egyébként imádtam!).
    Fordulhatsz még Fuji irányba is az S10/S20 vonallal. Fujiéknak remek és kiforrott objektívparkja van, ott is mindnet megtalász, amire csak igényed van.
    Ha a fent leírt 3 szett közül kéne váléasztani, akkor én a Sony mellett tenném le a voksom. A Canon M vonal halott, azt a Canon lezárta és már csak az R bajonettre fejlesztenek FF és APS-C vonalon is. Ettől függetlenül az M50 nem rossz gép.
    Panasonicot a kis mérete miatt nem venném, de ez csak nekem preferencia, másnak lehet épp ez a kis méret a perdöntő, bár az utazó zoom mérete azért itt is viszonylag nagy.
    A Sony A6400-nak remek AF-rendszere van, sok-sok gyári és egyéb gyártó objetívjei közül válogathatsz és remek szenzora van, amiből utómunkával sokat lehet kihozni. A 18-135-ös is egy tisztességes utazó kitobi.

    Öreg fater megoldja!!!!

Új hozzászólás Aktív témák