Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz #42706048 #21383 üzenetére

    nézd, 3-4 hónapra tök mindegy mit veszel, valószínűleg elketyeg addig, aztán meg eladod és napszemüveg, azt venném amelyik olcsóbb meg szebb név van rámatricázva és jobban el lehet adni.

    információnk nincs ezekről mert jellemzően aki itt kotyog, az nem ezt a kategóriát rakatta fel, ha igen, akkor majd mond valamit, de kevés emberről tudok aki nem legalább egy polar szintet vállalt volna be.

    ezekről általában minden jó érzésű embert lebeszélnek a topic hangadói mert olcsók de sokkal kevésbé komfortosak és sokkal kevésbé megbízhatóak hosszú távon, ezek persze egyedi igények és átlagos esélyek, ki lehet fogni olyat ami neked megfelelő és sokáig jó, csak ez bizonytalan. továbbá nálad ezen értelmetlen gondolkodni mert szinte nem is fogod használni.

    szóval szerintem ha ebben gondolkodsz akkor felesleges arra várni hogy internetes emberek álnéven és vicces rajzolt arcképek mögött majd megmondják neked arról a tuttit hogy hogyan költs el százezres nagyságrendű forintokat, te nem az optimumot keresed hanem egy generál olcsó megoldást. azt meg megtaláltad.

Új hozzászólás Aktív témák