Új hozzászólás Aktív témák

  • lacy027

    tag

    Nehéz helyzetbe hoztam magam. Mióta felszerelésre került 16 nm-re egy Gree Comfort X 3.5 kW-os klíma, csak szenvedek vele. Hűtésre és fűtésre is használnám, túl drága lett volna, ha az év nagy részében csak a falon van, ám most ez a helyzet. Sok más klímával ellentétben nem tud 2 kW alá leszabályozni, emiatt pillanatok alatt befűti a helységet, majd kikapcsol. Óránként kétszer 10 percre kapcsol be, 25-30 percig áll. Hőmérő szerint 22-23 fok van, a hőérzet rossz.
    Próbálok a telepítő céggel cserét megbeszélni egy másik típusra, ami képes megfelelően leszabályozni, de ha nem sikerülne, más megoldás után kell néznem, mert ez így fűtésre használhatatlan, 0 fokban is ki-be kapcsolgat.
    Anyagilag mindenféleképpen bukás a csere, hülye voltam, be kell nyelnem valamennyit, milyen lehetőségeim vannak? El tudom adni valahol ezt a klímát? Egy hónapos, tökéletesen működik, de ide túl nagy, mivel nem tud visszaszabályozni. A csere helyett szoftveres mókolás is érdekelne ha tud bárki bármit erről. Fentebb írnak róla, csak nekem pont fordítva kellene. El kellene hitetni a 3.5 kW-os klímával, hogy ő csak egy 2.5 kW-os. Nehezen hihető, de esélyes, hogy így sem menne 2 kW alá, mivel a hozzászólások szerint általában mindkét teljesítmény esetében ugyanaddig tudnak leszabályozni a klímák.

Új hozzászólás Aktív témák