Új hozzászólás Aktív témák

  • Male

    nagyúr

    válasz lacy027 #35855 üzenetére

    A klíma előtt állva érzed... ez kicsit olyan, mint az orvosnál az "akkor ne nyomkodja"...

    "Azt próbálom átadni, úgy látom kevés sikerrel, hogy a két 23 fok hiába azonos, hőérzetben ég és föld."
    Nem, most meg azt mondod, hogy nagyobb a hőingadozás a szobában, mert 26-ra fűtöget fel, aztán hagyja visszahűlni 23-ra.... eddig ezt nem mondtad. (vagy ez csak példa? Ettől persze, hogy hidegnek érzed a 23-at, mert előtte alkalmazkodik a szervezeted a 26-hoz... de eddig azt mondtad, hogy konstans 23 fok van, bárhol méred a szobában.... igaz, utána meg azt mondtad, ha kinyitod az ajtót, akkor 21.5 fok van csak... miközben a szobán kívül is meleg van, tehát nem kintről jön a hidegebb levegő... persze ez újabb fizikai anomália, hogy bent 23 fok van, kint is 23 fok van, majd kinyitod az ajtót, és 21.5 fok lesz...)

    "Van az az mennyiségű és hőfokú levegő, ami a hőérzet megemeléséhez kevés, de a hőfokot elég gyorsan felküldi magasra"
    Erre mondtuk, hogy ne a légáramban mérd a hőfokot. Persze erre meg azt mondtad, hogy az áramló levegőn kívüli hőmérő is jó hőfokot mutat.

    Már felsoroltam párszor, mitől függ a hőérzet hosszabb távon, de mindre azt mondod, hogy azonos... szóval a hőérzetnek is azonosnak kell lennie. Mindenesetre kíváncsian várom a végét, hogy milyen fizikailag nem mérhető érték miatt alacsonyabb a hőérzeted :F
    (Azért szurkolok, hogy oldódjon meg a probléma, csak nem értem, mert vagy valamit nem írsz le, vagy nem tudom... zavaros az egész, fizikai képtelenségnek tűnik amit írsz.)

    DUB Inc. : Azt is írta, hogy az áthelyezés után egy darabig még jó volt a hőérzet... tehát nem az új hely (és emiatt megváltozó áramlás) miatt van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák