Új hozzászólás Aktív témák

  • lacy027

    tag

    válasz Male #35854 üzenetére

    Azt próbálom átadni, úgy látom kevés sikerrel, hogy a két 23 fok hiába azonos, hőérzetben ég és föld. Most elsősorban nem a kifújt hőfok, hanem a hőérzet a fontos, amit a klíma előtt állva érzek. Ez most leszabályozva hideg szellővel egyenértékű és ez nem volt így sem ennél az áthelyezés előtt, sem másik klímánál. Erre nem az a megoldás, hogy nem engedem leszabályozni, hanem max. teljesítmény közelében járatom, ahol persze összekaparja magát és nincs ennek semmi baja, fűt, mint állat érzést kelt.
    Megpróbálom mégegyszer: lehet 23 fokot csinálni folyamatos, alacsony teljesítményű fűtéssel, mint ahogyan egy klíma csinálja, ekkor jó a hőérzet is.
    Ha bekapcsolod a klímát turbó módba, felfűtesz 26 fokra, majd kikapcsolod és megvárod, még a hőmérők 23 fokot mutatnak, az is 23 fok lesz, mint előbbi esetben, mégis rázni fog a hideg, lehet, már 24 foknál is.
    Van az az mennyiségű és hőfokú levegő, ami a hőérzet megemeléséhez kevés, de a hőfokot elég gyorsan felküldi magasra, mint a párátlanítóm vagy mint a gyenge klímám esetében.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák